Bejelentkezés | A felhasználó nincs bejelentkezve

Beszállítóink

Beszállítók

  • Állatgyógyszerek és készítmények gyártói
  • Alapanyagok gyártói
  • Állateledel adalékok gyártói
  • Társas állatok részére szánt étrend és eledelek gyártói
  • Laboratóriumi műszaki eszközök gyártói
  • Állatorvosi praxisok részére szánt számítógépes programok készítői

 

 

AB Science

AB Science  Az AB Science francia cég, amely olyan új humán- és állatgyógyszerek kifejlesztésén és gyártásán dolgozik, amelyek a   

  nagy multinacionális cégek érdekein kívül maradnak. Nagy áttörést hozó termékük az új Masivet gyógyszer, amely a

  kutyák mastocytomájának kezelésére alkalmas.

  www.ab-science.com

 

 

Andrés Pintaluba  

Andres PintalubaAz Andrés Pintaluba SA az egyik legjelentősebb spanyol cég, amely fokozatosan minél nagyobb területen van jelen az európai piacon. A cég táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények és vitaminok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik haszonállatok részére.

www.pintaluba.com

 

 

Bimeda Animal Health

A Bimeda Animal Health cég, amelynek központja az írországi Dublinban van, olyan állatgyógyászati készítmények egész sorát fejleszti és gyártja, amelyek öt kontinens több mint 75 országának piacán kerülnek kínálatra. Jelenleg a cég magas minőségű készítmények kifejlesztésére összpontosít, amelyek a haszonállat-, baromfi- és lótenyésztés terén, paraziták által okozott gyulladásos megbetegedések kezelésére és megelőzésére szolgálnak.

www.bimeda.com

 

ESTEVE 

Az ESTEVE nemzetközi gyógyszer-kémiai cég, amely több országban is képviselteti magát. Többek között gyártója a hatásos és közkedvelt Caniquantel antiparazitikum féregtelenítő tablettának kutyák és macskák részére, a ketoprofen alapanyagú Dinalgen belsőleges oldatnak szarvasmarhák és sertések részére. További információk az ESTEVE spanyol cég honlapján találhatóak.

www.esteve.es

  

 

ECO Animal Health

- náhledAz ECO Animal Health nemzetközi cég, amely magas minőségű állatgyógyászati készítmények fejlesztésévél és marketingjével foglalkozik, amelyek a haszon- és társas állatok megbetegedéseinek megelőzésére és kezelésére alkalmasak.

www.ecoanimalhealth.com

 

 

Dechra

A Dechra Veterinary Products angol cég, amely állatgyógyszerek és állateledelek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A legfőbb termékek közé tartoznak: minőségi eledelek és diétás tápok kutyák és macskák részére SPECIFIC név alatt, Flexicam orális szuszpenzió, Vetoryl kapszulák, Felimazole tabletta, Malaseb sampon és Equipalazone. További információk a Dechra Veterinary Products cég honlapján találhatóak.

www.dechra-eu.com

 

 

Dopharma 

- náhledA Dopharma egy 1969-ben Hollandiában alapított gyógyszergyártó magáncég. Több mint 35 éve, hogy az állatgyógyszerek gyártása mellett fejlesztéssel, engedélyeztetéssel, forgalmazással és marketinggel is foglalkozik. Jelenleg a cég kb. 100 főt foglalkoztat. Termékeik közé főleg antibiotikumok haszonállatok részére, anthelmintikumok, analgetikumok, anestetikumok, valamint vitamin és ásványianyag táplálékkiegészítő készítmények tartoznak.

www.dopharma.com

  

 

Lohmann Animal Health

- náhledA Lohmann Animal Health a PHW társaság csoportjához tartozó cég, amely manapság több mint 40, a mezőgazdaságban és az élelmezésügyben foglalkozó céget tömörít magába. A csoport tevékenysége kezdettől fogva az emberek és állatok élelmezésére és egészséges táplálkozásának javítására irányul.

www.lahinternational.com

 

  

Pfizer

A Pfizer Animal Health világviszonylatban vezető cég a háziállatok és kisállatok részére szánt állatgyógyászati készítmények fejlesztése és gyártása terén. A Pfizer Animal Health felfedezte és kifejlesztette a vényre kapható vakcinák jelentős részét, amelyek az állatok egészségét javítja és meghosszabbítja azok életét. A haszonállatok, mint szarvasmarha és sertés részére a cég a legszélesebb termékválasztékot kínálja a világon. A Pfizer és Wyeth cégek egyesülése által (a cég állatgyógyászati részlege a Fort Dodge Animal Health) kibővült a cég működési területe az egész világpiacra a gyógyászat és termékek kínálata terén az emberek és állatok egészségének megőrzése szempontjából.

www.pfizer.com